Posted by Picasa

Een nieuwe hobby ontdekt...sieraden maken met kralen. Hier twee voorbeeldjes van wat ik zoal gemaakt heb de afgelopen dagen.


Posted by PicasaJammer genoeg heb ik me net voorgenomen niet meer te gaan winkelen, zie volgende post, dus helaas zit nieuwe kralen kopen er voorlopig niet meer in... Maar wat geeft het.De dingen die ik wil hebben komen toch vanzelf wel*, dus dan zullen extra kralen binnenkort ook wel weer aanwaaien ofzo... ik wacht rustig af tot mijn 'bestelling'binnen is, lol!
* Na het zien van de documentaire "The secret" kan ik alleen maar zeggen dat het echt werkt...'Thoughts become Things' is echt waar.

Sterk staaltje? Afgelopen zaterdag kochten we schoenen voor A. maar omdat het aanbieding was 1 paar voor 25 euro, twee paar voor 45, zei G. dat ik mij ook maar een paar schoenen moest uitzoeken. Yes. Ik vond een paar Ecco's, rood met wit, best sportief terwijl Ecco's normaal nooit meetellen in die afprijs-actie. Hoewel ze goed zaten (en ik ze ook kocht) zei ik tegen A. dat ik eigenlijk zwarte wilde, met veters... maar die waren er niet.

Thuisgekomen, lang verhaal kort gemaakt, stond de achterbuurvrouw op de stoep met een paar schoenen, naar ze dacht voor A., maar ze waren A. te groot...ik vroeg of ik ze mocht passen, ja uiteraard, en ze pasten alsof het glazen muiltjes waren, en ik Assepoester. En het waren zwarte Ecco veterschoenen...

Verder hebben we continue mazzel...we zijn vrijdag naar een pretparkje geweest waar je de hele dag gratis mocht eten en drinken. Een buurvrouw had ons gratis kaartjes gegeven die nog een dag geldig waren, en we zouden vrijdag tóch al naar Groningen om mama naar huis te brengen. We hebben ons er prima vermaakt.

G. vindt mooie boeken, zelfs stripboeken, die hij graag wil hebben. A. wilde graag 10 euro, en binnen twee dagen was het gelukt...en dat geld had ze niet van ons!! Als je positief denkt, in plaats van negatief (zorgen, schulden, ziektes) dan komen er steeds meer positieve dingen en gebeurtenissen voorbij. Dat is het geheim. Posted by Picasa