Whisper houdt niet zo erg van reclamefolders...aldus bespaart hij ons een hoop geld!Ook nog een leuke foto van onze drie viervoeters:
Wat is het mooi groen geworden nu het weer eens regent!! Whisper moest wel wennen aan de nattigheid, want dat had hij nog niet meegemaakt.


Vandaag is hij weer bij de dierenarts geweest, voor z'n laatste prik en weer ontwormen. Het gaat goed, hij weegt al 7,8 kilo. Drie of vier weken geleden was dat 4,7 kilo!!


Op cursus leren we nu 'wacht'. Voor het eerst had Whisper z'n aandacht er goed bij eergisteren. De cursusleider dacht alleen dat Whisper misschien teveel beweging krijgt, hij krijgt een beetje spillepoten. Maar volgens de dierenarts was dat onzin. Alleen moet je oppassen voor verkeérde beweging: traplopen, uitglijden op een gladde vloer, veel 'remmen' en heen en weer vliegen zijn niet echt aan te raden.

We merken nu ook het voordeel van duur, maar goed voer. Hij krijgt Prins hondenvoer, en heeft ca. 2 x per dag redelijk stevige droge ontlasting, makkelijk op te ruimen dus.
Eén hond op de cursus die Pedigree krijgt stinkt een uur in de wind, laat de hele dag scheten, en moet 7 keer per dag poepen... nou dan ben je niet blij als baasje!! Tjee, wat stonk die hond... Bij de dierenarts zat naast ons trouwens ook zo'n stinkhond...en volgens de cursusbaas ligt het echt aan het leed dat Pedigree heet.

Dan maar duur voer... en geen stinkende drollen. :)

Nu nog eens wat anders, 't is óok wel bruin en smeuiig, maar toch...gisteren heb ik heeeeeerlijke chocolade-perenpudding/cake gemaakt. En á la Jan, Jans en de kinderen vroeg er eentje (met de mond vol bruine smurrie): Goh... hoe gaat het ook weer met die grote hond van...
Ja, de kinderen kennen hun klassiekers.


Maar goed, het is een recept van Jill Dupleix, wie het eens wil proeven moet maar langskomen!!