Wat een belevenissen weer!

Zaterdag 25 augustus is J. officieel aangesteld als kinderdierekteur van Aquazoo Friesland.

We moesten er om half elf zijn. Daar waren Charlotte (de oud-dierekteur) en haar ouders ook al, en Koen Peters de park-manager.

Eerst dronken we koffie en thee, beetje gezellig gepraat met z'n allen.

Daarna gingen we naar de Robben-lounge, waar Charlotte een oorkonde kreeg, en een poster en een knuffel als dank voor het werk dat ze het afgelopen jaar had gedaan.

Toen werd aan J. officieel een gouden sleutel overhandigd. Plus een prachtige giraffestoel, een mooie knuffel van twee pinguins, twee posters, een vip-toegangskaart waarmee we met het hele gezin in de vier zodiac-zoos tot eind 2008 gratis naar binnen kunnen, plus een officieel certificaat waarmee we in nog tien andere dierentuinen per park 1 keer gratis naar binnen mogen, o.a. Artis, Dierentuin Emmen, Beekse Bergen, Ouwehand...

Dat is toch super!!

Koen Peters had geregeld dat Charlotte en J. hierna de ringstaartmaki's mochten voeren. Dat was heel erg leuk, de beestjes waren bepaald niet schuw, en het weer werkte ook mee voor leuke foto's!

We mochten op kosten van Aquazoo eten tussendemiddag, dus besloten we te blijven voor de roofvogelshow. Die werd gedaan door (weer) Koen Peters, en nog iemand. Er was een prachtige Oehoe, en nadat die een paar rondjes had gevlogen werd J. uitgenodigd om naar voren te komen, en kwam het beest op haar arm zitten!

Ze was helemaal blij!

Als dit de hele prijs zou zijn was het al geweldig geweest, maar er komt nog een heel jaar... Kun je je voorstellen dat we daar wel naar uitkijken.

PS: De foto's zijn van onder naar boven zo'n beetje in chronologische volgorde.

0 reacties: