Spannend! Vandaag moesten we naar Aquazoo voor een interview met de Leeuwarder Courant. Ze willen alvast vrijdag een stukje plaatsen, vooruitlopend op a.s. zaterdag.

We waren aan de late kant, maar mijn ervaring met journalisten is dat die zelf overal te laat aankomen, en dat bleek ook nu het geval. We waren er vóor de journalist en de fotograaf. :)

Charlotte Werkman (de eerste kinderdierekteur van Aquazoo) en haar moeder waren er ook, de meisjes konden zo ook alvast even kennismaken vóor de sleuteloverdracht zaterdag.

De journalist was een meterslange (nou ja...)knaap die met rode konen alles zat op te schrijven. De fotograaf leek meer op Ken van Barbie, die was vast zelf fotomodel geweest ofzo. Maar hij heeft wél een leuke foto gemaakt...

We kregen drinken, en we mochten ook nog even door het park. We hebben even bij de poedoes gekeken (kleinste hertjes van de wereld ofzo) die normaal gesproken erg schuw zijn, maar nu met de nieuwe en de oude kinderdierekteur in aantocht, zich vlak bij het hek ophielden!

Al met al weer een leuke dag in Aquazoo!

0 reacties: