En toen werd het zaterdag en wilde G. mama wel even naar Groningen brengen en dan meteeen even bij de Ikea langs...want we wilden nog steeds een vierzitsbank. En misschien zou er in de koopjeshoek nog een expedit kast staan met veel korting...

Ik zag het niet echt zitten, want we zouden toch bezuinigen enzo.
Toen kwam de post, en bracht goed nieuws (HEEEL goed nieuws!)van de belastingdienst...tjaaa, dan kan het wel natuurlijk!

Dus een vierzitsbank gekocht, en inderdaad stond er een perfecte (eigen creatie!) Expedit kast in de koopjeshoek van 99 voor 60 euro. Omdat het een zwarte buitenkant met een hout-kleurige binnenkant was, was hij zo goedkoop, hij was niet beschadigd of iets dergelijks. Heel toevallig past dat zwart met bruin nu juist weer perfect in onze kamer!!

Enfin, om het spul thuis te krijgen was nog een heel karwei. Het hoosde, het waaide...maar het is gelukt. Tot half twaalf 's avonds bezig geweest om de kast en de bank in elkaar te zetten (Naja, we waren half tien thuis... dus het kostte niet écht veel tijd. En ik word steeds sneller, al zeg ik het zelf.)


De kamer is er echt weer van opgeknapt, en de keuken ook...De lichte Expedit kast is namelijk naar de keuken verhuisd. Alwaar ik er heeeel veel in kwijt kan!!

0 reacties: