De afgelopen week keihard gewerkt...we hebben onze slaapkamer gerenoveerd, nadat we eerst vorige week de gang al geschilderd hadden. G. had de geest gekregen, en dacht maar ineens door te gaan. En waarom ook niet.
Zondag waren we even snel naar de Ikea Familydag geweest waar we een mooie ladenkast in de koopjeshoek hebben gevonden. En om die mooie nieuwe kast nou in een tien jaar geleden behangen kamer te stallen...neeh. Ik was een beetje uitgekeken op het geel. Dus nu is alles vanille met creme wat klinkt als een hemels gerecht, maar dan op je muren...
Omdat ons bed errug groot is en slecht verplaatst kan worden hebben we er maar een lap plastic overheen gegooid, en eromheen gewerkt. Dat ging prima.
Vrijdag konden de meubels alweer op hun plaats, en hebben we nieuwe gordijnen uitgezocht bij de Hema , want 20% korting, dus dat scheelde lekker.

Wat Ikea betreft: Er was van alles te doen, en A. wilde op het laatste nippertje graag meedoen aan de stoelendans. Om vijf voor drie rende ze naar het magazijn, want om drie uur begon het. Drie kwartier later belde ze op: Jullie moeten even naar het magazijn komen, want ik heb gewonnen. (Ikea en wij hebben toch een speciale band, een echte family-band, denk ik.) Ze had een tafel + stoeltjes + krukjes van de Mammutserie gewonnen. Waarvoor ze natuurlijk veel te groot is. Maar ze heeft ze verkocht voor €40, en zo haar kleedgeld flink aangevuld!

Gisteren heeft G. in zijn eentje de keuken ook nog maar even geschilderd. Zitten we er tegen de kerst op ons paasbest bij!

0 reacties: