Nog tien dagen dan gaan we!!

Dus nu druk bezig met de laatste dingetjes uitzoeken. Nog even een route printen, ondanks het navigatiesysteem, want elektronica is nooit 100% te vertrouwen natuurlijk. Lijstjes maken van wat mee moet - niet te veel natuurlijk, daar heb je maar last van. Maar ik wil natuurlijk ook niet ergens in Belgiƫ erachter komen dat we iets belangrijks (Paspoorten? Entreekaarten? Gevarendriehoek?) vergeten zijn. En buiten dat hou ik gewoon erg van lijstjes maken. En afstrepen. Geeft zo'n lekker opgeruimd gevoel.

A. is nu haar ID kaart aan het halen - leuk, want gratis omdat ze bijna veertien is. Dat was mooi meegenomen en woog nog net op tegen het onnodige teveel geld dat G. en ik aan paspoorten kwijt waren wegens de prijsverhoging in januari. Als we ze nu gewoon verlengd hadden toen het MOEST (mei vorig jaar) had ons dat nog wel 20 euro gescheeld.

Ook een nieuw geheugenkaartje voor het fototoestel gekocht. Het kost wat, maar dan heb je ook wat, 4 GB, goed voor 2500 foto's. En als je bedenkt dat je hetzelfde bedrag een paar jaar geleden neertelde voor een kaartje van 128 MB (echt waar!) dan valt het ook wel weer mee. En het geld vergeet je, de foto's gaan nog jaren mee. Zoals bovenstaande foto van Zwitserland 2004. Helaas hadden we toen nog kleine geheugenkaartjes en hebben we de foto's op zo'n klein formaat genomen dat ze niet vallen af te drukken...

4 reacties:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
lovelife2themax zei

gaan jullie dan naar euro disney?/?

ik ben bezig de gang te schilderen. wit met paARSE CIRKELS, HEEL GAAF.
4 MAART HEBBEN WE INTERNET EN GRATIS BELLEN.
IK KIJK WEL FF OF JULLIE DAN NOG THUIS IZIJN.

GROETJES HIER VANUIT DE BIEB (MET YOY OP SCHOOT...NIET ZO'N SUCCES).

PS BROEK H EN M WAS VEEL TE KLEIN DIE SPIJKERBROEK DAN.......MOET EM HELAAS WEL TERUGSTUREN


XXXX CHRIS EN FIJNE VAKANTIOE

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.