G. in de rij voor de Tower of Terror. Vooraan, dat wel.Set bij Studio Tramtour.


Aardbeving tijdens Studio Tramtour.Uncle Scrooge...oftewel Oom Dagobert. We snappen nu hoe hij zo rijk is geworden....


Stuntshow - let op de drie zwarte auto's vooraan...Buffalo Bill en nog wat cowboys.

De hele familie tijdens de Buffalo Bill Wild West Show.


Zaterdag 8 maart - Walt Disney Studio Park

We begonnen natuurlijk met ontbijt, deze keer in het hotel. Half 8 is een goede tijd, want weer waren we voor de meute aan. We kregen meteen een plekje, toen wij eruitgingen stonden de mensen tot om de hoek te wachten in de rij voor het ontbijt...
In het hotel werd om 08:15 al omgeroepen dat het Studio Park open was, dus we maakten een beetje voort zodat we er op tijd konden beginnen. Maar toen we om 08:45 bij de poort van het park stonden bleek dat het pas om 09:30 zou opengaan. Dit vond ik wel weer een vreemde actie. We stonden er als tweede, de eerste was een franse jongen die zei dat het wel beter was om te blijven wachten aangezien het erg druk zou worden ivm weekend, en ook nog eens de uitnodiging voor jaarpashouders voor de Stitch attractie. Wij besloten dus te wachten, de kinderen wilden liever ondertussen nog even in Fantasyland iets doen, en zo geschiedde. Om half tien ging de poort open, en G. rende meteen naar de Tower of Terror. Hij stond daar vooraan in de rij, maar moest toen dus nog een half uur wachten totdat de attractie opende. Vroeg zijn heeft dus niet zoveel zin, of je nu anderhalf uur wacht omdat je achteraan staat of omdat je vóoraan staat...het blijft anderhalf uur. Maar hij vond het een geweldige attractie en zéker de moeite waard om voor te wachten. (Het betreft hier een lift die dertien verdiepingen neerstort...)

Ondertussen hadden wij, dames, besloten de StudioTramtour te maken. Dit vonden we zó leuk, dat we het meteen nóg een keer gedaan hebben, mét G. Nu wisten we ook precies wat de goede plaats was om te zitten, en waar je wanneer moet filmen/fotograferen. Dit was toch wel een van onze favoriete attracties. Net spannend genoeg, maar niet té!

In de Art of Disney Animation een flmpje gekeken, en met de kinderen een workshop Mickey tekenen gedaan. Dit vonden we erg leuk, en het leverde gelijk een leuk souvenir op; op het tekenpapier staat: Dessiné en Walt Disney Studio Park. Uniek toch!

Hierna besloot G. in de rock 'n roller Coaster te gaan, en wij liepen zo'n beetje tegen de Parade op, dus ook wij vermaakten ons wel weer.

Hierna een hapje gegeten,bij Entre les Coulisses, het eten vond ik nogal tegenvallen, een soort McDonalds (Daar hou ik ook al net van) maar dan slechter en viezer. De kinderen lustten de flauwe patat met de vieze mayo ook al niet, dus 32 euro naar de barrebiesjes. Maar mét een leuk souvenir bij de kindermenu's, dat dan weer wel...


Hierna naar de Animagiqueshow geweest. Dit vonden we weer heel erg mooi, erg vindingrijk en leuk uitgewerkt. Jammer dat het maar 20 minuten duurde, zo leuk was het.

Toen besloten we naar DisneyVillage te gaan en wat rond te kijken, totdat we naar Buffalo Bill's wild west show gingen. Het wachten in de hal voor de show was vermoeiend en warmmmmmm! Maar de show was echt geweldig, supercalifragilisticexpialidocious...yeeeehaaaaaa!!! Het eten was lekker, en royaal (ik moest helaas een kipkarbonade terug laten gaan, ik kreeg hem echt niet meer op!) en drinken was er genoeg. Het toetje was zalig, en alles liep gesmeerd. De show zelf was ook prachtig; Ik denk dat dit het hoogtepunt van DLRP was voor ons.

We waren van plan geweest tot 22:00 op het park te blijven, maar toen Buffalo Bill om 20:00 uitgepraat was, waren wij uitgetéld...en zijn we maar weer gauw naar het hotel gegaan.

0 reacties: