Zondag, maar deze keer geen makkie. Nou ja...het is op het randje, zeg maar. A. wilde graag iets uit de nieuwe H&M gids bestellen, met 10% korting, en ik had óok nog een kortingbon liggen die tot 2 september geldig is. Ai, foute boel, kleren kopen...

Maar als ik vandaag bestel, komt de bestelling (en de betaling) pas in september, dus is het geen uitgave voor de maand augustus... toch? en in september heb ik gewoon weer een bedrag voor kleding staan, dus in principe zou het kunnen. J. heeft echt een spijkerbroek nodig, trouwens.


En dan blijft over het dubbele gevoel:

Aan de éne kant vind ik het uitgeven van zakgeld ook al valsspelen (we hebben tóch dingen gekocht), aan de andere kant denk ik: Ik ben te star, want als ik nu naar de Jensen ga kan ik voor 3 euro een spijkerbroek voor J. kopen, terwijl ze volgende week weer 20 euro kosten omdat de opruiming voorbij is...en ik vind dat nogal een groot verschil.

Ik moet die uitdaging gewoon nog eens overdoen maar dan niet in augustus, denk ik. Of februari.

Enniewee, aangezien ik nu door mijn zakgeld (en mijn smoezen) heen ben, en G. ook, zullen de laatste twee weken gewoon echt afzien worden.

0 reacties: