We hebben de eerste week overleefd, en nog wel zonder iets te kopen! Het is waarschijnlijk net zo verslavend als kopen zelf. Als je eenmaal over de drempel bent, gaat het vanzelf.

Ik denk er zelfs over om een nee/ja-sticker op de brievenbus te plakken. Ja, echt waar. Ik, verstokt foldertjeslezer. Al is het maar voor deze maand. Want ik wil nu gewoon even geen reclame zien; En als het echt moet (de fruitaanbiedingen van de supermarkt?)kan ik de folders online ook wel bekijken. A. is verslaafd aan reclamefolders, en die vindt het juist weer niks, zo'n sticker. Stel je voor dat je de Hemafolder mist! Of die van de Bruna...Maar ik wil even niet in de verleiding komen om alsnog naar de winkel te rennen. Want die invloed hebben die folders toch wel.

Het is ook weer niet zo dat reclames bekijken me altijd geld kost.
Ik keek deze week even op m'n Moneymiljonair-account en ik ben al bijna aan de 12,50 toe. Bij Moneymiljonair lees je (nou ja, lezen) reclame tegen vergoeding.
Bij Geldrace trouwens ook. Van Geldrace heb ik al vier keer 12,50 gevangen, en bij Moneymiljonair (die trouwens veel sneller gaat) sta ik op het punt voor het eerst te incasseren. Kijk, dan heb ik niks tegen reclame bekijken, als het me geld in de portemonnee oplevert! Mocht iemand van jullie dus binnenkort een mailtje van Moneymiljonair krijgen, via mij, dan zou ik zeggen: Gewoon doen, want je verdient er echt iets mee. (En ik ook, natuurlijk ;))

Verder heb ik weer iets in de verkoop. Even afwachten hoe dat loopt.

0 reacties: