Het is nu definitief. Whisper heeft een nieuw adres en een nieuw baasje.

Vanmiddag zijn we er geweest. Hij had er een week gelogeerd, en dat was goed gegaan. Vanmiddag hebben we er daarom het dierenpaspoort gebracht, en ook konden we dan zien hoe het met Whisper gaat.
Nou, prima dus. Hij heeft een grote omheinde tuin tot zijn beschikking, en hij is al meegeweest op de boot, heeft al gezwommen (allemaal dingen die hij hier niet deed!) en speelde leuk.

Hij was enthousiast toen wij kwamen, maar niet enthousiaster dan vroeger als hier visite kwam. Hij was niet super aanhankelijk ofzo. Ging na een poosje gewoon liggen slapen. Hij heeft het er kennelijk dus goed naar zijn zin. Ook het contact met de andere hond van het gezin gaat prima. Whisper laat de hond met rust, tenzij het beestje aangeeft wel in te zijn voor een spelletje.

Al met al dus een hele geruststelling voor ons. Hij zat bepaald niet kwijnend op ons te wachten (hoewel hij wel wilde meelopen toen we weer naar huis gingen).

We houden contact, en voor vakanties of iets dergelijks kan hij nog bij ons terecht, Dat is voor mij te overzien. Als ik dan moe ben, kan ik na die tijd ook weer bijslapen en uitrusten.

Al met al: heftig, maar beter.

We hebben natuurlijk nog wel even een paar 'laatste' foto's gemaakt...

0 reacties: