Het viel nog niet mee gisteren. Je huis opruimen en schoonmaken is dé manier om allerlei ongerechtigheden op het spoor te komen. Ik verwisselde de hoes van de bank, en bedacht: ik neem niet weer een effen witte bankhoes. Ik moet eigenlijk maar een nieuwe hebben. Pieeep...fout.
Ik stofzuigde de kamer en dacht: dit vloerkleed was een vergissing. De kleur is prachtig maar het houdt enorm veel vuil vast. Eigenlijk zou een ander kleed beter zijn. Even langs de Ikea...hoho!...fout!
Ik las mijn e-mail en had een lieve uitnodiging van de Hema voor hun koppjesavond, woensdag. Voor ik het wist zat ik al te overwegen of ik zou gaan. Uh-uh!...fout!
Later schoot me te binnen dat ik van mezelf nieuwe laarzen mocht kopen. Maar helaas, niet deze maand dus.

Vandaag begint ook al weer goed. In de nieuwsbrief van de bieb stond dat ze stoppen met cd´s uitlenen en dat je deze maand alle cd´s voor 1,50 kunt kopen. Net wat voor G.
Uhm...nou ja, dat kan dan nog wel, hij doet niet aan de uitdaging mee...maar ik moet wel oppassen natuurlijk.

Wat de computer betreft- die ik gisteren uitzette, in plaats van hem op stand-by te laten staan - ook dat viel niet mee. Binnen tien minuten had ik al een lijst van dingen die ik dringend had moeten doen. Ik was vergeten de bankrekening te checken. Ik moest een boodschappenlijst maken. Ik moest nog een mail sturen.
Maar ik heb alles netjes op een papiertje opgeschreven, en het later allemaal in éen keer gedaan toen de computer weer aanging. Want hij ging natuurlijk niet de hele dag uit. Dat is echt een brug te ver. We kunnen niet overal tegelijk op beknibbelen, toch? Zelfs ik niet.

0 reacties: