Voor mensen zoals jij en ik - die graag zuinig zijn, of minimalistisch, of milieubewust...maar die toch af en toe zo'n aanval hebben van kooplust - is er een geweldige nieuwe website in de lucht:

www.nietskopen.nl

Leef je helemaal uit, stop ongegeneerd je virtuele winkelkarretje vol, en betaal nu eens niets! De site geeft je de kick van het winkelen maar heeft als bijkomend voordeel dat je huis schoon blijft. En je geweten ook. Je krijgt een positief gevoel van de reclame die op de site staat, in plaats van een honger naar méér. Dus allemaal naar www.nietskopen.nl!

2 reacties:

Anoniem zei

Zou het werken? Ik zou toch steeds weer op de postbode wachten;-) Gr. Lege Zakken vrouw

vriendin M. zei

Of het werkt met wat ze op de site hebben staan weet ik niet, maar ik shop al jaren met twee karren bij o.a. de Ikea... Een zeker-weten-kar en een nu-nog-even-niet-kar... Voordelen? Je niet in hoeven houden, geen onverwacht hoog bedrag bij de kassa en vooral het thuiskomen is heerlijk... Niet nadenken over waar je alles zal neerzetten... :-). Alleen de winkelmedewerkers zijn vast blijer met de nietskopen.nl-website, omdat er dan geen nu-nog even-niet-kar opgeruimd hoeft te worden :-|.